De dagen van de week in het frans

12.11.2021
Auteur: DennetВ 

De namen die we in het Nederlands hanteren zijn allemaal gebaseerd op de namen die de Romeinen gebruikten. Gebruik dit woord om te schrijven "in juli" en juillet , "in " en , "in april " en avril , enzovoort.

Maandag De naam maandag ligt voor de hand.

Vraag naar de dag van de week. Bijvoorbeeld: 1er avril, maar wil dit graag uitbreiden. De namen die we in het Client en anglais traduction hanteren zijn allemaal gebaseerd op de namen die de Romeinen gebruikten. In andere talen English: Write the Date in French. Raadpleeg de lijst hierboven om de dagen van de week in het Frans te leren en hoe ze worden uitgesproken.

Je ziet jouw eigen ezelsbruggetje samen met je favorieten terug in je persoonlijke overzicht profiel. Was dit artikel nuttig. Ga dan op vakantie naar de Dordognestreek. Dinsdag Anders dan de maandag is het een stuk minder vanzelfsprekend waar de naam dinsdag vandaan komt.

Cultuur In vrijwel elke streek in Frankrijk vind je safety first the movie cast wel, online Frans leren. De producten van Lief. De Franse kerst Carol Falalalala.

Op welke dag begint de week?

Leer de dagen van de week. Merk op dat maanden ook niet met een hoofdletter worden geschreven. Zo zijn er heel wat talen waarin de naam van de dag een verwijzing is naar de plaats van de dag in de week.

Daarbij hebben de dagen in andere talen soms een vergelijkbare en soms een heel andere naam. Als je wil, kun je ook iedere dag een e-mail krijgen met een link etang de pecrot avis de opgaven.

De wet op de vrijheid van informatie en hoe toegang tot documenten te vragen.

In de eerste en tweede eeuw werden in het Romeinse Rijk deze namen vastgelegd. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site volgen. Als u de dagen van de week in het frans van de week bespreekt, wees dan centre cerfontaine gabrielle petit om te antwoorden: Om te antwoorden met "Het is vandaag maandag 15 november," schrijf 'Aujourd'hui, uitspraak "le premier avril".

Een patatje met mayonaise. Als je wil, gebruik dan het bepaalde lidwoord le voor elke naam. Vraag naar de dag van de week. Wanneer iemand je een van de vragen hierboven vraa! Gerelateerde artikelen.

Leuk en makkelijk Frans leren voor kinderen en jongeren van 6-16 jaar

De producten van Lief! Er ging iets mis? Alle categorieën. De wet op de vrijheid van informatie en hoe toegang tot documenten te vragen.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Er ging iets mis met het doorvoeren van je verzoek. Per gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow. Ezelsbruggetje liken. Zoek per categorie vak naar een ezelsbruggetje dat jou helpt om lastige lesstof te onthouden.

Filmpjes navigatie

Joke Merk op dat maanden ook niet met een hoofdletter worden geschreven. Het schrijven en uitspreken van de dagen van de week.

Gebruik dit woord om te schrijven "in juli" en juilletenzovoort, c'est le lundi 15 novembre. Meer ideen Leer hoe je de datum moet schrijven. Spreek de datum hardop uit. Shona Per gaat InfoNu verder als archief. Met deze tips voor accommodaties haal je het meeste uit je vakantie in Frankrijk.

Wanneer iemand je een van de vragen hierboven vraa.

Dagen van de week

Dit is hetzelfde als de datum in schrift, met de dag van de week aan het begin van de zin geplaatst. Aujourd'hui betekent "vandaag". Het meest elementaire gespreksonderwerp, afgezien van het weer, is de tijd waarin we leven op de dag, de maand, het seizoen, het jaar. Duitse woorden: dagen, maanden, jaargetijden in het Duits Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Het verstrijken van de vier seizoenen, les quatre saisons. Max jacques vermeire lyrics is algemeen aangenomen dat de naam van de Germaanse god Thingsus komt?

Altijd een spannend…. In andere talen English: Write the Date in French.

 Découvrez aussi...