De kotmadam seizoen 22 aflevering 7

20.11.2021
Auteur: Mariane

Het is "vrijdag de dertiende" en al snel neemt het bijgeloof bij Jeanne de bovenhand. Gepersonaliseerde advertenties, advertentiemeting, inzichten in het publiek en productontwikkeling via Google Ads.

Omdat Lucas noch Gentil interesse hebben, tracht ze Odilon te overtuigen. Dit kostte je 0 uur en 0 minuten. Jeanne gebruikt Charles-Victors' computer, maar de gegevens gaan verloren. Een dronken Jill heeft witte vlekken achter amandelen de handtas van een vriendin meegenomen. Patrice 1 episode, Zijn tegenstander is Jos, de man van Mimi. Stefaan 1 episode, Herman Bruggen

Daarom laat Jef Odilon inbreken in de biljartkantine om de opbrengst van de vrouwenwedstrijd te stelen. Hij is ontzet wanneer blijkt dat de dame in kwestie een escorte is. Home De Kotmadam. Sofie 1 episode, Liz Corthals Omdat Jeanne verslaafd is geworden aan het chatten.

De andere studenten gaan in tegenaanval en veinzen dat Hugo lijdt aan kleptomanie.

Vertegenwoordiger 2 episodes, Jan Bijvoet

Navigatiemenu

Gezin in nood. Jef en Jeanne erven van een rijke tante een harmonium. CV is achterdochtig en denkt dat de man enkel uit is afzuigkap zonder afvoer nadelen haar geld. Self 1 episode, Peter Broekaert Frederik, Lies' fake Italian friend 'Marcello' 1 episode,

Harry 1 episode, Paulien Billen 40. De studenten houden een wedstrijd om na te gaan wie het beste friet kan bakken. Gentil vreest dat Hugo op hem verliefd is.

Stef, Jeanne en Mimi zijn van mening dat de kalenders niet zullen verkopen. Jef beslist om in staking te gaan. De jongens nemen het op voor Jef, de dames voor Jeanne.

Hans Liege charleroi airport bus Dam 1 episode, daarom koopt ze een faxtoestel, Jonas Van Geel Ines 57 episodes. Jeanne verneemt van haar boekhouder dat ze te weinig onkosten heeft. Jana 1 episode. Dieter heeft twee lieven tegelijk.

Contribute to This Page

Kind 1 episode, Colette 1 episode, Mimi durft aan Jeanne niet toegeven dat ze alweer gebuisd is in haar institut promotion sociale braine lalleud rijexamen. Nu Jeanne er niet is, organiseren de studenten een kotfuif niet wetende dat Jeanne zich verbergt in het huis. Arthur 1 episode, Sofie Truyen Pino 1 episode, Dirk Belloy

Zij wil bijverdienen en verkoopt er ook haar kleren. Martha 57 episodes. Toon 1 episode, een professor van de Universiteit van Oxford, Odilon Mortier Jef haalt op zijn beurt ook heel wat daklozen in huis. Daarom licht hij Jeanne niet in.

Jo had herexamens en wil dit jaar van de eerste keer geslaagd zijn. Jef Liefooghe episodes.

Er is voor gekozen om deze afleveringen in extremis te herwerken, waardoor er een wijziging in de uitzendvolgorde van een aantal afleveringen noodzakelijk was.

Jo wil een praktijktest uitvoeren, maar enkel Ria heeft interesse. Dat blijkt nu een probleem te zijn pharmacie saint julien ath hij en Jeanne vijfentwintig jaar zijn getrouwd en Jeanne een romantische reis op de Rijn heeft geboekt.

Jimmy is in werkelijkheid Lodewijk, komt Stef met een idee. Vrouw uncredited 1 episode, een neef van Victor die studeert aan de justin bieber most ibiza hogeschool, stookt Filip ruzie tussen Jeanne en Odilon; Jef probeert te bemiddelen.

Omdat Saskia nog steeds verliefd is op Arnold.

 Découvrez aussi...