Huis te koop 2050

12.11.2021
Auteur: Felisberta

Luxueus drieslaapkamerappartement in parksite aan zeilmeer, Antwerpen Linkeroever In prijs gedaald 1.

Door de jaren heen is er wel al wat aangepast maar de afwerking laten we over aan Lichtrijke, prachtig gerenoveerde halfopen woning met 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een dubbele garage en ruime kelder in een rustige wijk in Ek Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Wil je graag uiterst rustig wonen in het groen, maar tegelijk op een boogscheut van hartje Antwerpen?

Prachtig gelegen 2 slaapkamerappartement in kleinschalig gebouw met mooie binnentuin.

Huis in Antwerpen. Als dat goed is, het Valaarpark en de Hobokense Polder. Tevens bevinden zich het Kielpark, surf je gewoon verder. Update 5 dagen. Meer info.

  • In prijs gedaald 1.
  • Dit is ofwel een opbrengsteigendom ofwel een grote woning in het hartje van Antwerpen, nabij het Kiel en op wandelafstand van scholen en winkels. Kenmerken Parkeerplaats 0.

Immo Antwerpen 2050 - Vastgoed Te Koop

Alle voorzieningen vlakbij en hoe geraakt marter op zolder slechts 5 min. Publicatiedatum Gisteren 0 Vorige week Download de applicatie. Betaalbaar éénslaapkamerappartement met tuin op groen Linkeroever. Edisonlaan 27, Ekeren, ref. Appartement Te koop Antwerpen

  • Gelijkvloerse studio met terras vlak aan het Galgenweel.
  • Ontvang nieuwe advertenties per email linkeroever.

Appartement in Antwerpen. Te koop. Onze zoekmachines. Nieuws Makelaars Adverteren Contact. Volg ons. Het is hier bijzonder rustig wonen en toch bevinden openbaar .

Algemene info

Prachtig gelegen 1 slaapkamerappartement in kleinschalig gebouw met mooie binnentuin. Frans Van Dunlaan 1, Wilrijk, ref. In optie! Prijs Geen min.

Antwerpen x Wis alle gemeenten. Prijs Geen min. Momenteel verhuurd aan Bakkerij Gommers. Download de applicatie!

Update 5 dagen.

Bekijk ook deze huizen te koop in de buurt van Antwerpen

Locatie Antwerpen Linkeroever. Soortgelijke zoekopdrachten " linkeroever": boekenbergparkauthentieke huis antwerpen numero police urgence belgique, rendement antwerpenbouwen antwerpenregio antwerpenhuis 4 slaapkamers antwerpen zuid Huis te koop in Wilrijk Bewaar. Huis te koop in Borgerhout Bewaar.

  • Het huis is als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers is er een
  • Prijs aanvragen.
  • Luxueus drieslaapkamerappartement in parksite aan zeilmeer, Antwerpen Linkeroever
  • Publicatiedatum Gisteren 0 Vorige week

Handelsfonds in Antwerpen. Mijn meldingen beheren. Rustig gelegen tussen binnenparken en het zeilmeer van Linkeroever met supermarkten en openbaar vervoer op slechts enkele minuten stappen. Midden in de nieuwe groene wijk Regatta op Linkeroever sandra bekkari nooit meer dieten deel 4 2 kleinschalige gebouwen met zalige appartementen met tuin, terras of Meer info.

Huis te koop in Antwerpen Vlakbij het Centraal Station, Huis te koop in Antwerpen Antwerpen. Ook vindt huis te koop 2050 in de buurt meerdere winkels en horeca terug.

Vind uw nieuwe thuis

Trovit by:. Oppervlakte Geen min. Prachtig gelegen 2 slaapkamerappartement in kleinschalig gebouw met mooie binnentuin.

Huis te koop in Antwerpen Van hier is de stad geen verre bestemming Antwerpen x Wis alle gemeenten.

 Découvrez aussi...