Huis te koop aspergeveld keerbergen

09.11.2021
Auteur: Maude

Omgeving Gebouwen binnen de m 8 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 3m Gunstig zicht Nee. Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt.

We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen. Woning met 4 slaapkamers. In het gezellige centrum van de begeerde gemeente Keerbergenkan je dit uitzonderlijk ruime en lichtrijke duplex-appartement terugvinden.

Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentiële kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand mr bricolage huy een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

Omgeving Gebouwen binnen de m 10 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 10m Gunstig zicht Nee. Contacteer Immo Vertommen Keerbergen : immovertommen. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

Villa with indoor pool for sale on a plot of 65 are Huidige bestemming van dit vastgoed is "Evenementenhal met feestzaal" en biedt ruime parking We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen. Kenmerken Huis te koop aspergeveld keerbergen 9.

Huis in Keerbergen. Krijg onmiddellijk een schatting van uw eigendom dankzij Realo's geautomatiseerde schattingsmodel.
  • Contacteer Immo Vertommen Keerbergen 26 4- -- of immovertommen. Aanmelden of Registreren.
  • Klik om alle panden te zien. Van de 9 buurten in Keerbergen, staat Keerbergen-Kern gerangschikt als: 1 e.

De leefruimte strekt zich uit over de totale breedte van de woning waar de grote schuiframen ons laten genieten van een prachtig zicht op de tuin en toegang bieden tot het groot zonnig terras. Annuleer Haantje de voorste zijn betekenis toe. Minste grote gezinnen. Nieuwbouw Opbrengsteigendom Tuin Garage Zwembad. Contacteer Immo Vertommen Keerbergen : immovertommen.

Niet te koop of te huur via Realo.

We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen. Nieuwbouw 0. Meer info. Contacteer Immo Vertommen Keerbergen : immovertommen. Niemand heeft dit pand bewaard. Gelijkaardige panden.

Woning te koop - Keerbergen

Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Het complex bevindt zich op enkele stappen Omgeving Gebouwen binnen de m 8 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 3m Gunstig zicht Nee.

Trovit Provincie Vlaams-Brabant Keerbergen. Met het creren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Bereikbaar met de fiets. Download de applicatie.

Meer info. Meeste laaggeschoolden.

Welkom bij ERA Peeters & Verboven

Hoe zou u Keerbergen-Kern beoordelen? Haacht centrum. Bereikbaar te voet.

Volg ons. Elk rapport bevat de trends van de lokale markt, buurtinformatie huis te koop aspergeveld keerbergen recente verkopen en verhuren in de buurt. Meer info Niet akkoord Akkoord. Snelweg afrit. Bereikbaar te voet. Appartement te koop in Keerbergen Woning met 4 slaapkamers.

Het complex Mijn meldingen beheren. De Realo schatting is de schatting van de marktprijs van een woning.

Commercieel polyvalent vastgoed in Keerbergen. Dit recente project met zes schitterende appartementen is gelegen in het hartje van Keerbergen op een rustige zonnige lokatie.

Bereikbaar met de fiets. Mijn meldingen beheren.

Toon alle panden. Huis in Keerbergen? Goedkoopste buurt.

 Découvrez aussi...