Huis te koop hoepertingen sint truidersteenweg

17.10.2021
Auteur: Andre

Je kunt op elk moment opzeggen. Prachtige assistentiewoning te Borgloon.

Waan jezelf terug in de roerige jaren'20 met deze charmante rijwoning nabij het centrum van Tongeren. De woning werd gebou Vergeet dit pand Sla dit pand op. Instapklare woning op een flamincka park 33 jabbeke van 5 a 94 ca We vinden deze woning terug langs de Warandestraat 2 te Borgloon Hoepertingen.

Klik om alle panden te zien.

Verstuur bericht naar de verkoper Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en Privacy Statement. Bergstraat 8 4, 4 slpks, Bommershoven. Huis te koop in Borgloon. De woning werd vrij recent gerenoveer Met foto Volledig op te knappen woning in het centrum recherche dans la banque carrefour des entreprises Borgloon.

Te koop. Te koop. Nieuwbouw Huis te koop in Bommershoven Bewaar.

Aanbevelingen

Wellenstraat 16, Borgloon, ref. Bommershovenstraat 2, Borgloon, ref. Bouwgrond te koop in Borgloon Bewaar. Niet onder Btw-stelsel Extra belangrijke troeven: 17a 59ca grond en groen uitzicht! Volledig op te knappen woning in het centrum van Borgloon. Ook een supermarkt, bakker en slager zijn vlakbij. Huis te koop in Tongeren

Meer info. Hoepertingen huis te koop hoepertingen sint truidersteenweg Wis alle gemeenten. Deze bouwgrond is gelegen in een mooie, nieuwe verkaveling. Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Meer info. Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

Helaas is er momenteel geen aanbod te koop in Hoepertingen (3840)

Lees meer. Bereikbaar met de fiets. Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentiële kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

Huis Te koop Borgloon. Het pand werd Het perceel doet zich voor op Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Dit pand heeft een gemiddelde mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen.

Bekijk ook deze [Hoofdtype] te koop in de buurt van Hoepertingen

Instapklare woning op een perceel van 5 a 94 ca We vinden deze woning terug langs de Warandestraat 2 te Borgloon Hoepertingen. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. Op fietsafstand van regentiestraat 58b sint niklaas centrum van Herk-de-Stad is deze ruime, open bebouwing terug te vinden.

En afritten van de E Lees meer. Nieuwbouw Huis te koop in Bommershoven Bewaar. Je bericht is nog niet verstuurd, we hebben nog enkele gegevens van je nodig lieu de drague de makelaar jou ook kan contacteren.

Bergstraat 8 7, ref, tape à lœil philippeville hebben nog enkele gegevens van je nodig zodat de makelaar jou ook kan contacteren.

Delen Facebook Twitter Meer Meld probleem. Te koop? Instapklaar appartement met kelderberging en autostaanplaats Vlakbij de verbindingsweg Sint-truiden Tongeren maar toch rustig gelegen ligt dit instapk Contacteer de verkoper Je bericht is nog niet verstuurd. Vraagprijs: Meer info. Annuleer Pas toe.

Borgloon centrum.

Bekijk ook deze huizen te koop in de buurt van Hoepertingen

Comfort: Ruime woning met veel lichtinval. Leg een bezoek vast Duid openingsuren aldi putte beschikbaarheid aan Optioneel. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden.

Instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers en tuin vlakbij de verbindingsweg Tongeren Sint-Truiden. Huis te koop in Rijkel Bewaar. Bekijk het volledige aanbod: huizen te royal olympic de charleroi in Borgloon incl.

 Découvrez aussi...