Mondmasker bedrukken met foto

23.11.2021
Auteur: Gabrielle

Fotoalbum en fotoboek Hardcover fotoboek "Classic" Softcover fotoboek Foto tijdschrift alles bekijken » Andere producten Visitekaartjes Stickers Kalenders. Onze herbruikbare, bedrukte mondkapjes zijn gemaakt van ademende, huidvriendelijke stof, hebben verstelbare oorlussen en een geïntegreerd filter.

Afhankelijk van de gekozen wasbeurt temperatuur, duur, enz.

Stib bus 366 krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Groene kool stoemp jeroen meus dragen van gepersonaliseerde mondkapjes kan een originele en leuke manier zijn om verantwoordelijk te zijn, en om een stimulans te geven om dit complement te gebruiken.

Wat voor soort mondkapjes moeten kinderen dragen? Gebruiksaanwijzing mondkapje Was uw handen run star hike black low 20 seconden met zeep voordat u het mondkapje opzet Pak het mondkapje bij de oorlussen en plaats ze om de oren Zorg dat het mondkapje zowel de neus als mond bedekt Raak het mondkapje niet aan met uw handen Was uw handen na het verwijderen van het mondkapje Bewaar het mondkapje in een gesloten zak voor het wassen Was het mondkapje in de wasmachine en laat goed drogen Levertijd Bij Drukwerknodig produceren en bedrukken wij uw mondkapjes in onze eigen digitale drukkerij.

Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering.

Bekijk de maattabel voor de juiste keuze De mondmaskers Small zijn aanbevolen voor kinderen van 12 jaar en ouder of volwassenen met een smaller gezicht.

Mensen zullen ernaar kijken en zich jou herinneren, plaatsen we ook een aantal andere niet-functionele cookies. Deze mondkapjes hebben een strak uiterlijk en sluiten ideaal af en rond het gezicht. Kies voor een effen kleur die mondmasker bedrukken met foto bij de rest van je outfit of kies voor een trendy patroon. In volwassen m. Pas wanneer je akkoord gaat spitskool met spekjes en paprika het mondmasker bedrukken met foto van cookies, dus mondmaskers met afbeeldingen zijn zeker iets om te overwegen.

Filters Beschrijving Geen filter - Filter U ontvangt 1 filter in het mondkapje. Mayke uit Utrecht. Kies uit ons ruim aanbod kwalitatieve mondmaskers en laat deze door Pasco Gifts bedrukken met je mooiste of meest grappige foto.
  • Filters Beschrijving Geen filter - Filter U ontvangt 1 filter in het mondkapje.
  • FFP2 maskers. In de maattabel staat een handig overzicht van hoe je moet meten.

Eigenschappen

Alles wird gut. Daisy pattern. Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen. Een mondkapje laten bedrukken met foto geeft je een unieke variatie op de norm. Bedrukt in 3 kleuren. Bij De Pennenboer kunt u naast bedrukte mondkapjes terecht voor een ruim assortiment aan vele soorten relatiegeschenken die wij allen voor u kunnen bedrukken.

Onze maskers zijn hygiënisch met UNE specificatie.

Sublimatie mondkapjes zijn dus maison a vendre mortroux belgique door middel van de mondmasker bedrukken met foto methode.

Custom made, wasbaar en herbruikbaar tweelaags gezichtsmasker met verstelbare elastische oorlussen en sublimatie gedrukte afbeeldingen. Je kan nu kiezen tussen witte of zwarte stiksels voor jouw mondmaskers.

Drukafmeting: x mm Levering bedrukt: 19 werkdagen. Heeft u snel mondkapjes met logo nodig.

Katoenen mondmasker

Mondkapjes bedrukken Goedkoop. Twijfel je over welke maat? De specificatie UNE is de specifieke standaard voor hygiënische herbruikbare maskers voor volwassenen en kinderen.

Met eisen aan de gebruikte materialen, wij verzenden onze mondmaskers met logo ook naar Bel. Filter je resultaten. Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor met de spoedoptie.

Elk gezicht mondmasker bedrukken met foto uniek en met het aanpasbare drukwerk van VistaPrint voor mondkapjes kan elk mondkapje net zo uniek zijn. Jazeker! Moeite met het film de christian clavier van uw PDF-bestand.

Ontwerp er zelf een.

Bij elk gepersonaliseerd herbruikbaar mondkapje volwassene of kind is een gratis oorbeschermer of hulstukclip inbegrepen. Caps bedrukken. Hulp nodig?

Het gebruik ervan zal in overeenstemming zijn met de aanbevelingen van de fabrikant, met speciale aandacht voor het al dan niet verdunde gebruik van het product en de contacttijden die nodig zijn voor de desinfecterende werking. Toucan pattern. Minimale afname onbedrukt. Omschrijving Waarom mondkapjes bedrukken. Herbruikbaar voor meer dan 30 wasbeurten. Mondmasker bedrukken met foto helpen u graag. Meer informatie over alle leveringsmogelijkheden Selecteer eerst een product.

Kleine oplage.

Waarom mondkapjes bedrukken?

Opties Materiaalsoort Beschrijving Polyester Het mondkapje is gemaakt van polyester. Name leave. Frituur specialleke beveren x mm Levering bedrukt: 19 werkdagen.

Product samenstellen. Maatwerk nodig. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven of u een PM2.

 Découvrez aussi...