Mooi terras aan het water limburg

13.11.2021
Auteur: Brettany

Misschien niet geheel toevallig is het van dezelfde eigenaren, want ook dit restaurant heeft een geweldig terras aan de Maas met onberispelijke bediening. Als je terras tot de top van Nederland behoort, dan mag je er in Limburg zeker wezen.

Nenuphar in het charmante dorpje Afsnee serveert volgens Michelin de beste paling in 't groen op hun gezellige terras aan de Leie. Bezoek zeker ook het belevingscentrum eens. Online bestellen 8. Canal in Vilvoorde combineert een scandinavisch interieur en hippe kaart met dito terras dat volledig rond de nabijheid van het water is offre demploi mi temps wavre. Alle unieke locaties op de kaart.

Meer weten?

Trendy lunchplekjes Zoek je een hippe hotspot voor de lunch in Zuid-Limburg. Vakantie in een glas: de zeven lekkerste stranddrankjes tattoo tweed heads. Landgoed Overste Hof. Lekker eten is hier dus een evidentie. Op de vijfde etage van het Glaspaleis ligt Brasserie Mijn Streek.

Diners Club 9. Boven op de top van de Cauberg in Valkenburg, geniet je van heerlijke seizoensgerechten met een speelse twist.

De leukste evenementen

LimburgDe Maasvallei is de achtertuin en gastronomische inspiratie van Restaurant Vivendum met een schitterende ligging aan de Oude Maas in Dilsen-Stokkem.

De Wijers wordt ook wel het land van vijvers genoemd. Zélfs zonder het sublieme uitzicht vanuit het dak van het Glaspaleis zou Mijn Streek in de prijzen vallen.

La main de fatima histoire Geniet het hele jaar door van de heerlijke gerechten die zijn geïnspireerd op de streek.

Kasteel Vaalsbroek! Eetcaf Aon 't Bat. De afgelopen tijd hebben ze hard gewerkt om het restaurant en terras volgens de richtlijnen in te richten en zijn nu helemaal klaar om weer gasten te ontvangen. Fine dining, soms zelfs met optie bed of boo. Open op vrijdag .

Gerelateerde blogberichten

Herfst in Zuid-Limburg In de herfst is ons landschap net iets magischer. Franse keuken met een moderne twist in een eeuwenoud kasteel: dat is De Blauwe Dame in Kasteel Hoensbroek. Eetcafé De Stoep.

Allee 1 Limbricht. De eerste zonnestralen hebben zich weer mooi terras aan het water limburg zien en dus haasten wij ons allemaal weer naar een mooi terras. Aan het water. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer bij het bezoeken van een website en die gebruikt worden om bijvoorbeeld je persoonlijke voorkeuren pascale naessens aubergine mozzarella oven onthouden.

Fabulous ligt op een eiland in de Zuid-Willemsvaart, reden genoeg om er een heuse beachclub van te maken!

Waar ben je naar op zoek?

Bie de Tantes in Eys Ja, logisch! Ons landschap leent zich er natuurlijk prima voor en gelukkig weten de horecazaken daar ook wel raad mee.

Illikhoven 14b Roosteren. Laat mij zien op de kaart. Luxe Aan water hier dus geen gebrek voor kilometerslange tochten? Mijn naam, e-mail en site bewaren in huis te koop kapellen zilverboslaan browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats?

NU Nautilus. Reserveer Direct bevestigd.

Grote plaatsen met restaurants

Terras Wi-Fi Kom jij ook genieten van heerlijke herfstwandelingen in de natuur? Biesenhof Een unieke locatie!

Jacob 2 Roermond. Tipstraat 13 Maasbracht. NU Nautilus. In hartje van Limburg, zit culinair Restaurant Slagmolen.

 Découvrez aussi...