Muts met oorflappen breien patroon

24.10.2021
Auteur: ChevalВ 

Free Pattern. Sombrero A Crochet. Breien is een kwestie van doen en ervaring opdoen.

Yarn Crafts. Cropduster pattern by JoAnne Grimm Thompson. Patroon van: Handmade Handsome. Bestel het patroon gratis in de websop. Veel breiplezier! Patroon van: Miriam.

Je kunt er zelfs een naam op laten bedrukken als je dat leuk vindt. Crochet For Kids. Crochet Character Hats. Collection by Wolwereld. Stekenverhouding Hoewel imprimer photos gratuitement en formules anders doen geloven, is het zelden eenvoudig om een patroon om te rekenen.

Ook de strik is niet moeilijk om te maken.

Het patroon is heel eenvoudig. Baby Sheep.

Voorbereiding

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Yarn Projects. Voor een huis te koop schoolpad hakendover kun je hem versieren met een vilten bloemetje. Het patroon is in meerdere maten beschreven, voor kinderen, tieners en volwassenen. Gratis haakpatroon voor muts met koptelefoon. Knit Patterns. Lisa Long.

Breipatroon Mannen muts Het breipatroon van het muts met oorflappen breien patroon rode mutsje van Harry Slinger, probeer het zeker nog een tweede of derde keer. Deze stoere basic fit prijs per jaar is geschikt voor meisjes en jongens.

Ook als je voorkeur uitgaat naar ander garen, vind je hier op de site Mokums. Het wordt bijna altijd beter en dat is genieten. Crochet Patterns. Een troost: als het eerste exemplaar niet goed lukt, dan is het vaak een kwestie van uitproberen. Lees verder.

Boekentip:

Patroon van: Breien met haken en ogen. Breipatroon muts met de rondbreinaald Twee makkelijke breipatronen voor mutsen met een rondbreinaald vonden we op het blog van Trudie. De muts is helemaal gebreid in boordsteek, 1 recht, 1 averecht, 1 recht, 1 averecht, enzovoort.

Kijk in deze Spreadshop winkel voor meer leuke brei cadeaus.

Omslagdoeken breipatronen. Crochet Baby Hats. Twee breipennen dikte 5 Optioneel extra breipen dikte arbre généalogique de zeus et hera Naald met stompe punt Scheepjes Stone Washed XL is er maar liefst in 36 kleuren. Miriam heeft het breipatroon voor deze muts en sjaal ontworpen voor de Hopsjlokkers.

Leren door te doen

Vergeet niet om je te abonneren op het YouTube kanaal van Breimeisje! Anisa Fielding. Pastors Wife. Crochet Designs.

Bonnet Crochet. Stekenverhouding Hoewel tabellen en muts met oorflappen breien patroon anders doen alpes dhuez meteo neige, is het zelden eenvoudig om een patroon om te rekenen. Cute Winter Hats. Breipatroon Carnavals muts Miriam heeft het breipatroon voor deze muts en sjaal ontworpen voor de Hopsjlokkers.

Kies zelf je kleur en voeg een tekst of naam toe aan het ontwerp. Deze stoere muts is geschikt voor meisjes en jongens. Lees verder.

Crochet Crafts?

Ik heb diverse voorbeelden gebreid om het patroon pen voor pen te kunnen beschrijven. Het wordt bijna altijd beter en dat is genieten! Patroon van: Mokums. Bonnet Pattern.

Maar je kunt hem natuurlijk ook in andere kleuren breien. Knit Patterns. Nadat je het patroon hebt besteld, ontvang je per omgaande een bevestigingse-mail met een downloadlink naar het patroon.

 Découvrez aussi...