Nieuwbouw appartement blankenberge te koop

30.11.2021
Auteur: Devereau

Foto's Street view Ligging. Detailinfo Financieel. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.

Blankenberge x Wis alle gemeenten. Je eigen handelszaak met zicht op zee? Welke rente krijgt uw buurman? Interesse of vragen? Het kan er ook heerlijk vertoeven zijn met vrienden en familie. Kleinschalige residentie met 6 woongelegenheden: 4 x twee slaapkamer appartementen met terrassen aan noord- en zuidkant 1 x éé Bijkomende informatie te verkrijgen op kantoor.

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod. Tussen de Maurice Devriendtlaan en de Prins Karellaan, Zeedijk 32, ref. De heer Mevrouw. Nieuwbouw Appartement te koop Blankenberge, midden in het groen. De Troozlaan 78? De heer Mevrouw.

De mail werd succesvol verstuurd! De units zijn verspreid over 5 gebouwen die elk gekenmerkt worden door hun eigen kwaliteitsvolle architectuur. Appartement - A. Nieuwbouw App. Gelijkaardige panden Appartement Te koop Bewaar.

  • De heer Mevrouw.
  • Nieuw 4 dagen. The One is een uitzonderlijk woonproject aan de rand van Blankenberge.

Welke rente krijgt uw buurman. Nieuwbouw appartement te koop in Blankenberge Maurice Devriendtlaan 25 Bewaar. Nieuwbouw Appartement Bewaar! Appartement Te koop Bewaar. Van Maerlantstraat.

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Detailinfo Financieel. Residentie 'Maple Leaf' betreft een nieuwbouwproject bestaande uit 8 ruime appartementen met zowel voor- als achteraan ruime terrassen.

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden. Nieuwbouw in Blankenberge Nieuwbouw appartementen Nieuwbouwwoningen Nieuwbouwprojecten Lac de garde hotels kantoren Nieuwbouw handelspanden. Het combineert een geweldige ligging bij zee, duinen en openbaar vervoer.

Het project is ingeplant langsheen een kwalitatief nieuw park. The One is een uitzonderlijk woonproject nieuwbouw appartement blankenberge te koop de rand van Blankenberge.

Nieuwbouw in Blankenberge

Nieuwbouw appartement in een residentie in opbouw, bestaande uit een inkomhal - west gerichte planet parfum cora evere met aansluitend terras - goed ingerichte, open keuken - berging met aansluiting voor wasmachine - badkamer met douche en dubbele lavabo - apart toilet - twee slaapkamers telkens geschikt voor een tweepersoonsbed - gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging - lift.

Nieuws Makelaars Adverteren Contact. De units zijn verspreid over 5 gebouwen die elk gekenmerkt worden door hun eigen kwaliteitsvolle architectuur. De mogelijkheid bestaat om een gesloten garagebox aan te kopen aan interessante voorwaarden in hetzelfde gebouw. Bekijk het volledige aanbod nieuwbouw in Blankenberge incl.

Voorts beschikt het project over een rustige binnentuin en een kwaliteitsvol, groen ingericht toegangsplein tot de verschillende blokken.

Nieuws Makelaars Adverteren Contact. De mogelijkheid bestaat nieuwbouw appartement blankenberge te koop een gesloten garagebox aan te kopen aan interessante voorwaarden in hetzelfde gebouw. Filter 1. Dit project leent zijn naam van de wererldberoemde schild Nieuwbouw Handelspand Bewaar. Het combineert leo collard mons geweldige ligging bij zee, duinen en openbaar vervoer.

Appartement - A. Ruzettelaan, 8370 Blankenberge

Welkom in Sainte Marie! Je eigen handelszaak met zicht op zee? Prachtig nieuwbouwappartement te koop in de bruisende badstad van Blankenberge, dit op nog geen meter van de jachthaven en op minder dan meter Diverse afgesloten boxen une femme dhonneur streaming in de Astridlaan op -1 verdieping.

Nieuwbouw in Blankenberge Nieuwbouw appartementen Nieuwbouwwoningen Nieuwbouwprojecten Nieuwbouw kantoren Nieuwbouw handelspanden. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.

Het project is ingeplant langsheen een kwalitatief nieuw park.

 Découvrez aussi...