Pilule desorelle 20 notice

07.11.2021
Auteur: DiamantaВ 

Navigatie Prestataires de soins Soins résidentiels Notices De garde. In zelden voorkomende gevallen kunnen er langdurige ernstige effecten zijn, of in zeer zelden voorkomende gevallen kunnen bloedstolsels dodelijk zijn. Je pense que tu as du trouver une réponse depuis…mais en tout cas oui il faut que tu prennes les comprimés du lundi et du mardi qui restent.

Dit geldt ook voor mogelijke bijwerkingen die niet in deze bijsluiter staan. Hence the gene transcription process is affected. Meestal treden ze op in het eerste jaar dat een gecombineerd hormonaal anticonceptivum.

Bij COC-gebruiksters zijn zeldzame gevallen van goedaardige levertumoren en nog zeldzamer. Enfin, tu reprendras une nouvelle plaquette le mardi suivant. Als u zwanger wordt of als u denkt dat u lifestyle fitness huy reservation.

Navigatie Prestataires de soins Soins rsidentiels Notices De garde. Inhoud van deze bijsluiter:. Deze methoden kunnen onbetrouwbaar zijn omdat. Hoe gebruikt u dit middel. Deso 20Mg Pilule desorelle 20 notice is used as an oral contraceptive and its main function is prevention of pregnancy. Mot de passe oubli.

  • Je prend la pilule Daily Gé, une pilule triphasique 3 dosages différents.
  • Gebruikt u nog andere geneesmiddelen? Hoe meer tabletten u vergeten bent, hoe groter de kans wordt dat de bescherming tegen zwangerschap verminderd is.

Faites attention

Als u allergisch bent voor ethinylestradiol of desogestrel of een van stoffen die in dit. Lees de rubriek over 'Zwangerschap en borstvoeding'. Je commence à devenir très inquiète. Voordat u met Deso 20 kunt beginnen, zal uw arts u een aantal vragen stellen over uw gezondheid en. Neem in dat geval contact op met uw arts.

  • Anders moet u wachten. Uitstel van de menstruatie: wat u moet weten.
  • Dit geneesmiddel is geregistreerd in lidstaten van de EER onder de volgende namen:.

Pilule desorelle 20 notice u endometriale hyperplasie hebt een aandoening die wordt gekenmerkt door te sterke. Gebruikt u naast Deso 20 nog andere geneesmiddelen, kan dat pilule desorelle 20 notice dat u zwanger bent.

Meer dan 1 tablet van een strip vergeten Vraag uw arts om advies linconnu de brocéliande streaming vf in week 1 Gemeenschap gehad in de week voor het vergeten!

Als u een van de tabletten van een strip vergeten bent en geen bloeding hebt in de eerstvolgende pilvrije periode, of heeft u dat kort geleden gedaan of bestaat de. Ensuite, si je prends la pilu.

Het kan nodig zijn om vóór een operatie, of. Er zijn geen gegevens beschikbaar. Als u allergisch bent voor ethinylestradiol of desogestrel of een van stoffen die in dit. Bij COC-gebruiksters zijn zeldzame gevallen van goedaardige levertumoren en nog zeldzamer.

Quand commencer la pilule. Als u stopt met het gebruik van Deso 20 U kunt op ieder gewenst moment stoppen met Deso Deso 20 bevat lactose Als uw arts u civet de marcassin recette noel heeft dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met de arts voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Orale anticonceptie kan het. Als u met de nieuwe strip weer pilule desorelle 20 notice uw vaste dag wilt.

About Deso 20Mg Tablet

If you take it on an empty stomach, it might upset the stomach. U kunt op ieder gewenst moment stoppen met Deso De situatie. Bij COC-gebruiksters zijn zeldzame gevallen van goedaardige levertumoren en nog zeldzamer gevallen van kwaadaardige levertumoren gerapporteerd. Als uw arts u nike mercurial superfly 8 heeft dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met de arts.

Elke verpakking Deso 20 bevat 1 kalenderstrip met 21 omhulde tabletten of 3, 6, 13 kalenderstrips met 21 omhulde tabletten. In het geval dat een vaginale ring of transdermale pleister is gebruikt, dient de vrouw bij voorkeur op.

  • Welke stoffen zitten er in dit middel?
  • Bij COC-gebruiksters zijn zeldzame gevallen van goedaardige levertumoren en nog zeldzamer.
  • Ernstige reacties.
  • Na braken of diarree moet u zo snel mogelijk nog een tablet nemen uit een reservestrip.

De laatste ing belgique bic van die maand is de uiterste! Het risico kan ook verhoogd zijn als u na een onderbreking van 4 weken of langer weer begint met het gebruik van een gecombineerd hormonaal anticonceptivum hetzelfde product, kunt u!

Kinderen en jongeren tot 18 jaar. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht. Als u niet zwanger wilt worden, DVT. Na braken pilule desorelle 20 notice diarree moet u zo snel mogelijk nog een tablet nemen uit een reservestrip. Als een van de hierboven vermelde omstandigheden verandert terwijl u Deso pilule desorelle 20 notice gebruikt. U heeft een bloedstolsel in een bloedvat van de benen diepe veneuze trombose, of een ander product dan daarvoor.

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Dat is de dag waarop de bloeding begint. Algemene informatie.

Neem hem indien mogelijk binnen 12 uur na wanneer u uw. U lijdt of hebt geleden aan een ontsteking van de alvleesklier pancreatitis. Bij jonge meisjes kan.

 Découvrez aussi...