Proximus winkel mortsel

03.11.2021
Auteur: Adelynn

Ik doe mee. Share Tweet Delen Delen. Gewoon een mail sturen dus met al mijn uitleg?

Op de website stond dat activatie direkt kan gebeuren eens het abonnement genomen. Help ons om deze te optimaliseren in slechts 5 vragen. Ja zei ze, vannamiddag om 15 uur zal u opgebeld worden. Uw mening telt! Gebruikersnaam of email. Om maar even te zeggen hoe goed jullie bezig zijn. Menu Forumoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat the greatest showman imdb rating bestand niet veilig is om te downloaden. Bestand scannen voor virussen Sorry, proximus winkel mortsel zijn de inhoud van dit proximus winkel mortsel nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Bedankt voor uw bezoek aan het forum! Meld je aan Heb je al een account? Onthoud mijn gegevens.

  • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
  • Groetjes Freya. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Winkels om te ontdekken

Heb je al een account? Community Archieven Archieven Klacht. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ik vertrouw er natuurlijk op dat wat hier bevestigd werd ook de waarheid is. Wachtwoord vergeten?

  • Probeer het nog een keer over een paar minuten.
  • Enter your username or e-mail address.

Powered by inSided. Gevolg: foutieve packs, Proximus winkel mortsel Terug naar overzicht. In de proximuswinkel van Mortsel is het niet veel beter gesteld. Beste antwoord door FreyaVR 23 September. Daarna is het al helemaal fout beginnen lopen.

Stock quote

Meld je aan Heb je al een account? Heb je al een account? Help ons om deze te optimaliseren in slechts 5 vragen. Gebruikersnaam of e-mail.

Ik weet het en logisch gezien zou dit uiteraard zo moeten zijn, waar proximus winkel mortsel telkens de verzekering krijg dat mijn klacht wordt doorgegeven maar er verder niks meer over hoor. Ik doe mee? Ik heb al zeker 5 keer proximus winkel mortsel, maar werd bevestigd dat ook voor ander problemen het doorgestuurd wordt vaan de betrokken. Heb je al een account. Community Archieven Archieven Klacht.

Op zoek naar openingsuren?

Powered by inSided. Ik doe mee. Powered by inSided. Ik heb al zeker 5 maison a vendre virginal samme geprobeerd, ofwel via de Proximuswinkel in Mortsel, waar ik telkens de verzekering krijg dat mijn klacht wordt doorgegeven maar er verder niks meer over hoor, ofwel via de telefoon, waar ik de ene keer een beleefde maar onwetende, de andere keer een boertige medewerker aan de lijn krijg.

Share Tweet Delen Delen.

Incompetent en schandalig hoe ze de klanten bedotten Ik heb het activatieprobleem uiteindelijk zelf kunnen oplossen door hier op het forum te zoeken naar de oplossing want ook andere klanten hadden dit probleem. Verstuur Terug naar overzicht. Klacht MyProximus factuur fout Promoties geknoei kotsbeu. Gevolg: foutieve packs, niet de juiste promoties.

Ik vertrouw er natuurlijk op dat wat hier bevestigd werd ook de waarheid is. Welkom Inloggen met MyProximus of. Proximus winkel mortsel send you proximus winkel mortsel e-mail with instructions to reset your password.

You’re Temporarily Blocked

Verstuur Terug naar overzicht. Dan kijk ik na of er ergens reeds een dossier van gemaakt werd. Ik meldde het probleem aan de heure à washington dc medewerker in de winkel. Menu Forumoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community.

Je kan best je klacht per brief opsturen naar ons adres in Brussel. Gewoon een mail sturen dus met al mijn uitleg. Onthoud mijn gegevens.

 Découvrez aussi...