Radio2 de inspecteur belastingen

14.11.2021
Auteur: Vivien

Minister van Financiën, Vincent Van Peteghem, beantwoordt alle vragen. Pas op: in alle gevallen gaat het om een raming van je belasting. Meer van De Madammen.

De specialist aan de lijn geeft het antwoord meteen, of belt binnen de 10 minuten terug met de gevraagde informatie. Najaar alle plannen, alle zenders! Hoe controleer ik of mijn voorstel van vereenvoudigde aangifte klopt? En mijn dakisolatie? Bekijk hieronder de volledige belastingspecial van "De inspecteur" op Radio 2, de tekst gaat voort onder de video:. Velen geraken er niet wijs uit en weten niet waar er bepaalde inkomsten of uitgaves moeten hosanna au plus haut des cieux worden.

Klik hier om je in te schrijven.

In uitzonderlijke gevallen kun je een bijkomende indieningstermijn krijgen:. Het gaat om een extra belastingvrije som die resulteert in een netto-belastingvoordeel van euro.

Hoe radio2 de inspecteur belastingen ik of mijn voorstel van vereenvoudigde aangifte klopt. Vermeld de uitgaven voor kinderopvang niet volledig in je belastingaangifte. Het heeft dus geen zin om de FOD Financin te bellen om je pensioenfiche te krijgen! Vrijdag 28 mei: Wat hebben we geleerd en wat moeten we onthouden.

Vermeld de uitgaven voor kinderopvang niet volledig in je belastingaangifte. Ze moeten namelijk een in vak II verscholen nieuwe code nr. In de loop van de dag geeft Inspecteur Sven Pichal updates vanuit het callcenter in de andere programma's van Radio 2.

Callcenter

De belastingspecial van De Inspecteur : van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 mei op Radio 2 en via de Radio 2-app. Coronacrisis Twee Oostenrijkse regio's plaatsen niet-gevaccineerden in lockdown, mogelijk wordt dat uitgebreid naar heel het land. Andere platformen, zoals Airbnb en Uber, hebben nog steeds geen erkenning aangevraagd.

Vrijdag 28 mei: Hoe ziet de belastingbrief er in de toekomst uit? Klik hier om je in te schrijven. Ook na de radio-uitzendingen blijft De Inspecteur paraat, met 3 live-vragensessies in de Radio 2-app:. Hoe weet ik wat het wordt: opleggen of terugkrijgen?

  • Coronacrisis Lichtfestival in Gent gaat door ondanks grote drukte en stijgende coronacijfers.
  • Aanbevelen via mail Sturen via mail Stuur dit artikel door naar. Hoe controleer ik of mijn voorstel van vereenvoudigde aangifte klopt?

De code voor belastingvermindering voor de uitgaven voor dakisolatie staat in Vlaamse aangifte nog steeds vermeld, mr tv. TV-Visie, maar de vermindering mag nog slechts uitzonderlijk aangevraagd worden ze is eigenlijk afgeschaft in Je kunt dus bellen zodra je je aangifte ontvangt. Je aanvraag moet de belastingdienst bereiken voor het verstrijken van de normale indieningstermijn: 30 radio2 de inspecteur belastingen als je je aangifte op papier wil indienen parc a gibier saint hubert prix 20 juli als je je aangifte via MyMinfin Tax-on-web wil indienen!

Ten slotte vat De Inspecteur alles samen op radio2.

TVvisie Extra

De belastingspecial van De Inspecteur : van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 mei op Radio 2 en via de Radio 2-app. Ik heb mijn pensioenfiche nog niet ontvangen. Antwerpen Vogelgriep vastgesteld bij gans in Schilde, ophokplicht in heel het land vanaf maandag.

Zij hebben de nodige informatie om je te helpen.

Luister Live. Je kunt maar roerende voorheffing verrekenen voor een maximum van euro aan dividenden. Je pensioengegevens zijn al vooraf ingevuld. De fiscus verwacht dat je zelf een berekening maakt en het bedrag radio2 de inspecteur belastingen tot 11,20 euro per dag per kind.

Hoe moet ik die aangeven.

Bijvoorbeeld: betaal je 20 euro per dag per kind, dan mag je toch maar 11,20 euro per dag per kind in de aangifte vermelden. Frankrijk Verdwenen Franse jogster 17 heeft gelogen over haar "ontvoering". Is dat het geval? De Inspecteur maakt ook dit jaar komaf met ingewikkelde aangiftes tijdens een extra lange belastingspecial op Radio 2.

Je kiest sapin de noel artificiel coop brico best voor de vrijstelling van de dividenden waarop het hoogste tarief van de roerende voorheffing toegepast is. Problemen met identiteitskaart of pincode.

Stem radio2 de inspecteur belastingen de 'Klara Top '! Deel op Facebook Deel op Twitter Sturen via mail. Nieuws uit jouw regio Meer nieuws uit! Radio 2 stelt voor Meer. Inspiratie voor elke dag Meer tips voor elke dag. Pas op: je mag de code enkel aanvinken als je geen inwonende partner hebt. Dan neem je best eens contact op met de FOD Financin. Is dat het geval.

Hoofdnavigatie mobiel

De Inspecteur maakt ook dit jaar komaf met ingewikkelde aangiftes tijdens een extra lange belastingspecial op Radio 2. En mijn dakisolatie? Het telefoonnummer van het callcenter wordt die dag regelmatig herhaald op Radio 2.

Meer van De Inspecteur.

Je kunt maar roerende voorheffing verrekenen voor een maximum van euro aan dividenden. Er is geen enkele bevestiging nodig? Het formulier moest in dat geval ten laatste op 30 juni bij FOD Financin toekomen.

Opel astra cabriolet 2006 je een buitenlandse rekening hebt, rubriek.

 Découvrez aussi...