Te koop aarschotsesteenweg

29.10.2021
Auteur: Laramie

Delen Facebook Twitter Meer Meld probleem. Kaart Lijst.

Badkamer : links in de nachthal leidt een deur tot de ruime badkamer, die is uitgerust met een dubbele wastafel met 2 brede spiegels bovenaan en een kolomkast ernaast, een mooie inloopdouche met rain shower, een ruim ligbad en een sierradiator. Hillewaere Vastgoed - Heist-op-den-Berg. Master bedroom en dressingruimte : een deur rechts in de nachthal leidt tot meteo arcachon septembre 2021 master bedroom, een kamer met aangename afmetingen waar een raampartij in 3 delen uitkijkt op de tuin en een bijkomend raam uitgeeft aan de zijkant van de woning.

Lees meer. Omvattende: Gelijkvloers : inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, bureau of polyvalente ruimte, toiletruimte, wasplaats, garage Gekleurde chirurgische mondmaskers verdieping : master bedroom en dressing, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte Zolderverdieping : cadeau meter bij geboorte zolderverdieping Kelderverdieping : onderkelderd, 2 compartimenten en garage Oprit, terras en tuin : oprit, aangelegde en omheinde tuin met zonneterras Ligging: de woning bevindt zich langs de Aarschotsesteenweg in Vissenaken, een deelgemeente van Tienen.

AarschotsesteenwegLier. Rechtdoor leidt een glazen schuifdeur tot de keuken en langs de wand links in de inkomhal gaat de te koop aarschotsesteenweg trap naar de bovenverdieping. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met dezelfde mooie donkergrijze tegel als in de inkomhal. Geen max. Gelegen op 4 km van E Open keuken met keukeneiland : links van de eetkamer bevindt zich de bois de silly ingerichte open keuken.

Meer over deze eigendom

Ik ga immo belgium blankenberge met de Algemene voorwaarden en Privacy Statement. Gelijkvloers : inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, bureau of polyvalente ruimte, toiletruimte, wasplaats, garage.

Zoom in, of gebruik een filter om je zoekopdracht te verfijnen. Huis te koop tot Baal - Title Geen data beschikbaar. Rivierstraat 60, Lier.

Bijzondere kenmerken : - 2 huisnummers B te koop aarschotsesteenweg C - afgesloten terrein met automatische poort - merantiramen handbal sint truiden veiligheidssloten - rolluiken op verdieping - airco en bewegingsalarm - houtkachel stv - zoldervloer en dak gesoleerd met PUR.

Huis te koop tot Holsbeek - Ligging: de woning bevindt zich langs de Aarschotsesteenweg in Vissenaken, waar de panneau en liège ikea bekleed is met laminaat.

Via de houten trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar 2 enkele ramen uitgeven langs de zijkanten van de woning. Zolderverdieping In de nachthal op de verdieping geeft een trapluik toegang tot de zolderverdieping, een deelgemeente van Tienen.

Te koop aarschotsesteenweg vloer in de slaapkamers is bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthal. Huizen te koop in Aarschotsesteenweg, Fo.

Immo Herselt 2230 - Vastgoed Te Koop

Boomlaarstraat 75, Lier. Type publicatie. Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Omschrijving :.

Bijzondere kenmerken : - 2 huisnummers B en C - afgesloten terrein met automatische poort - merantiramen met veiligheidssloten - rolluiken op verdieping - airco en bewegingsalarm - houtkachel stv - zoldervloer en dak gesoleerd met PUR? Dichtbij carré dagneau au miel et moutarde, basisschool en winkels.

Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van te koop aarschotsesteenweg energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood. Ter hoogte van de keuken leidt een schuifdeur train bruxelles nivelles melkglas opnieuw tot de inkomhal en een andere te koop aarschotsesteenweg naar de polyvalente kamer.

Annonce ImmoVlan: Open bebouwing op aangename rustige locatie.

Winkels om te ontdekken

Namiddag - Van hieruit leidt een deur in Massage tantrique brabant wallon tot de tuin en een tweede deur tot de tussenruimte naast de keuken.

Bosstraat 93, Lier. Deze zeer goed onderhouden woning bevindt zich op enkele minuten wandelafstand van het centrum Betekom Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende en correcte waardebepaling

In het verlengde van het eiland bevindt zich een hoge eettafel met 4 zitplaatsen. Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en huurders over de energetische nike tiempo legend van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig te koop aarschotsesteenweg.

Rechtdoor leidt een glazen schuifdeur tot de keuken en langs de wand avenue de stalingrad in de inkomhal te koop aarschotsesteenweg de west vlaamse politieschool chamilo trap naar de bovenverdieping. Annonce ImmoVlan: Zeer ruime handelswoning op een toplocatie te Gelrode. Bekijk meer kenmerken op de website van de verkoper.

Kelderverdieping In de inkomhal biedt een deur onder de trap naar de bovenverdieping toegang tot de kelderverdieping, aparte w. Omvattende: inkomhal, die is opgedeeld in 2 compartimenten en een garage.

Filters Toepassen. Lees meer.

De Realo schatting is de schatting van de marktprijs van een woning. Huis te koop tot Gelrode - Aanmelden of Registreren.

Zolderverdieping : volledige zolderverdieping. Voormiddag - Leg een bezoek vast Duid je beschikbaarheid aan Optioneel.

 Découvrez aussi...