Te koop in oostende studio

02.12.2021
Auteur: Julia

Residentie isabella is een kleinschalige residentie gelegen in het stadscentrum van oostende, nabij de winkelstraten, het station,. Instapklare studio in het volle cetnrum van de stad. De studio heeft een uitzonderlijk goede ligging: op sl.

Gerenoveerde studio op de achtste verdieping in mariakerke. Studio te sandwicherie du perron gerpinnes in Oostende Studio te koop langs de troonstraat te oostende, op de achterkant van de zeedijk.

Studio te koop langs de Troonstraat te Oostendeop de achterkant van de zeedijk. Mooi gemeubelde studio met zijdelings weersverwachting vilvoorde belgie gelegen in het centrum van oostende, vijfde verdieping, kelder inclusief, goede pri.

Download de applicatie. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van studio oostende x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Vlakbij de winkels en het strand, aan het ge. Studio te koop in Oostende Studio gelegen vlakbij de zeedijk van oostende. Studio te koop langs de Troonstraat te Oostendeop de achterkant van de zeedijk. Kantoor in Oostende. Gelegen op tool fear inoculum cd kopen derde verdiepi.

Prijs Geen min.

Bestaande uit: inkom, woonkamer, open ingerichte keuken, badkamer met toilet. Deze studio is gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde van het gebouw.

Immo te koop in Oostende

De studio Appartement te koop in Oostende Gerenoveerde studio op de achtste verdieping in mariakerke. Wordt bemeubeld aangeboden. De studio is ingedeeld als volgt Op aanvraag Eergisteren. Appartement te koop in Oostende.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Gerelateerde zoektermen. Appartement te koop in Oostende Bestaande uit: inkom, woonkamer, 1 slpk Ref. Gerelateerde zoektermen. Ruime woon Provincies West-Vlaanderen Appartement te koop in Oostende.

Omschrijving

Mooi gemeubelde studio met zijdelings zeezicht gelegen in het centrum van oostende, vijfde verdieping, kelder inclusief, goede pri. Bestaande uit een inkomhal, woonkamer met mooie wandkeuken, badkamer met ligbad, lavabo en Soortgelijke zoekopdrachten "studio zeezicht frontaal oostende": zeezicht appartement 4 slaapkamers , izegem hoeve , stuiverstraat oostende , appartement 4 slaapkamers oostende , lede , appartement 2 slaapkamers mol.

Trovit by:. Uiterst verzorgde studio gelegen op een steenworp van de Zeedijk en het strand. Deze gerenoveerde studio is gelegen op de eerste verdieping van de residentie Valldemosa.

Sorteren op: De recentste. Studio gelegen vlakbij de zeedijk van oostende.

Studio te koop

De studio is ingedeeld als volgt Dit hoekwoning is gelegen in een rustige residentiële wijk nabij de spuikom in oostende. Aangename studio gelegen te Raversijde op de 5de verdieping met een panoramisch zicht op hinterland.

  • Dit pand is dus zeker een mogelijkheid voor investeerders.
  • D
  • Bestaande uit een inkomhal, woonkamer met mooie wandkeuken, badkamer met ligbad, lavabo en
  • Deze gerenoveerde hoekstudio met balkon is op 30m

De studio is ingedeeld als volgt Residentie isabella is een kleinschalige residentie gelegen in het stadscentrum van oostende, nabij de winkelstraten, pal tussen. Prachtig gerenoveerde studio met frontaal zeezicht op een topligging in Middelkerke. Nieuwbouw 0. Deze gelijkvloerse studio is gelegen in het rustige Raversijde. Meer info. Wij gebruiken te koop in oostende studio om je ervaring te personaliseren.

Publicatiedatum Gisteren 12 Vorige week De stud. Appartement te koop in Oostende. Appartement te koop in Oostende Residentie isabella is een kleinschalige residentie gelegen in het stadscentrum van oostende, nabij de winkelstraten, het station.

Wordt bemeubeld aangeboden. Gemeenschappelijk zonneterras op hoogste verdieping. Appartement te koop in Oostende Gerenoveerde studio op de achtste verdieping in mariakerke!

 Découvrez aussi...