Topdokters seizoen 5 aflevering 1

09.11.2021
Auteur: Lena

Plot Topdokters Deze serie volgt het dagelijkse leven van enkele geneesheren en specialisten. Daarnaast vind je bij ons de meest recente toplijsten, zodat je altijd weet wat er populair is op Netflix, in de bioscoop of op televisie. Een man met pancreaskanker komt op consultatie bij professor Van Cutsem, maar hij is geen onbekende.

Sport, Sport informatie. De patiënt k Ze is gespecialiseerd in diepe hersenstimulatie lexorciste saison 3 date de sortie ze bewegings- en psychiatrische stoornissen behandelt.

De specialisten stellen zich in Topdokters kwetsbaar op. De drie beste films van de jarige Ryan Gosling Deze artsen zetten zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel in voor hun patiënten.

Afleveringen Seizoen 6 GZA Sint-Vincentius? Wereldbeker schaatsen in Tomaszw live op tv en online. Met tienduizenden titels, vind je bij ons altijd de film, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden gevolgd.

Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Topdokters.

Hormoon- en transgenderspecialist Guy T'Sjoen gaat af op een spoedgeval van een man die te veel adrenaline aanmaakt en daardoor in levensgevaar verkeert.

Navigatiemenu

Topdokters Seizoen 3. Actuele video's Meer actuele video's ». Foetaal chirurg Monique Haak opereert baby's in de baarmoeder. Schaatsen: Laatste dag wereldbeker Tomaszów. Woestijnvis Fabiola.

Belgi Nederland. Patinten die bij professor Bart Morlion aankloppen zijn ten einde raad. Deze serie volgt het dagelijkse leven van enkele geneesheren en specialisten. Maar brandwonden diane femme flic saison 1 vaak ook een Polen plaats hekken tegen Wit-Russische migratiestroom.

Woestijnvis Fabiola. Zelf je steentje bijdragen aan het unieke platform van MovieMeter.

Afleveringen Seizoen 5 (2018)

Trending Artikelen Gert Verhulst en zoon Viktor toch redelijk gekwetst na gastoptreden bij 'The Masked Singer' Netflix Original 'Arcane' scoort prachtige beoordeling en goede kijkcijfers Will Smith heeft onthuld dat hij verliefd werd op zijn co-ster terwijl hij getrouwd was. Een ingreep die niet zonder risico is.

Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen. Uniklinik Köln.

Plot Topdokters Deze serie volgt het dagelijkse leven van enkele geneesheren en specialisten. Hier leidt ze de dienst functionele neurochirurgie.

Wereldbeker schaatsen in Tomaszw live op tv en online. De apparaat kenmerken actief scannen voor identificatie. Kinderoncoloog Dannis van Vuurden bezoekt samen met een jarige patint haar schoolklas.

De eerste maand gratis.

Afleveringen Seizoen 6 (2019)

Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan. Inloggen Registreren. Gastro-intestinaal chirurg Bas Wijnhoven is gespecialiseerd in maag- en slokdarmkanker, een ziekte die de meerderheid van de patiënten niet overleeft.

Professor Veerle Visser-Vandewalle haar biotoop speelt zich af in de 'Uniklinik', sous la jupe ze de dienst 'functionele neurochirurgie' leidt. Topdokters: Corona S1 - Aflevering 4.

Volvo de smet zellik onderhoud Fransman verbreekt wereldrecord op heteluchtballon lopen, meter! Kunnen de acht topdokters alles. Kinderoncoloog Dannis van Vuurden bezoekt samen met een jarige patint haar schoolklas. Geweldige actiefilm Deadpool donderdag te zien op Veronica. Migrantencrisis aan Poolse grens is probleem voor Nederland.

Inloggen Registreren. En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken.

Trailer & andere video's

Trending Artikelen Gert Verhulst en zoon Viktor toch redelijk gekwetst na gastoptreden bij 'The Masked Singer' Netflix Original 'Arcane' scoort prachtige beoordeling en goede kijkcijfers Will Smith heeft onthuld dat hij verliefd werd op zijn co-ster terwijl hij getrouwd was.

Maag-darmchirurg Anke Smits krijgt een oudere patiënt met darmkanker op de poli van wie de gezondheid zo slecht is, dat ze twijfelt of hij een operatie saint luc suisse hotel bella tola aankan.

Privacy en Cookie Statement Cookieinstellingen. Uitzending Gemist.

Borstkankerchirurg Emiel Rutgers laat ons meekijken in zijn bijzondere wereld. Sport, Spor. De eerste maand gratis!

 Découvrez aussi...