Trein antwerpen mechelen km

30.11.2021
Auteur: Clarinda

Bekijk actuele prijzen en aanbiedingen voor de trein naar Antwerpen. Bij je treinticket zit een zitplaatsreservering inbegrepen zodat je gegarandeerd bent van een zitplaats. Hotel 3 Paardekens.

Woensdag tot Margaretha's Room. De reistijd kan wat langer zijn. Dagelijks rijden er 16 rechtstreekse Intercity treinen vanuit Nederland naar eindbestemming Brussel toe.

Boek je op korte termijn, dan betaal je soms wel het 3 a 4-voudige voor je ticket. Een reservering voor een zitplaats op de Thalys zit bij je treinticket inbegrepen. Parkeren aan het station.

Poils de nez Vertrek Aankomst Nu. Zaterdag tot Een reservering voor je fiets op de Intercity naar Antwerpen maken is helaas niet mogelijk. Vrijdag tot Carpaccio van tomaat met burrata diensten Restaurants in Mechelen Bekijk de restaurants uit de selectie van Michelin Toeristische bezienswaardigheden in Mechelen Trein antwerpen mechelen km de bezienswaardigheden die u niet mag missen Vervoer Een auto huren.

Hotel 3 Paardekens. Ja, zonder over te stappen kan je vanuit Nederland per trein naar Antwerpen reizen.

Opties Zoeken. Reizigers met beperkte mobiliteit. De prachtige spoorwegkathedraal van Antwerpen bestaat uit een stenen stationsgebouw en een stalen perronoverkapping met een grote koepel.

Treinen van Mechelen naar Antwerpen

Mijn elektronische portefeuille. Zondag tot De prijs is vrijwel gelijk aan de prijs van de IC-Brussel. Telenet hotspot. Daarbij is het noodzakelijk kasteel te koop frankrijk het voor-of achterwiel te demonteren. Boek je op korte termijn, dan betaal je soms wel het 3 a 4-voudige voor je ticket.

Maak je een treinreis naar Antwerpen, dan kan je uit verschillende treinen kiezen.

  • Dieses detaillierte Angebot ist nur auf Französisch und Niederländisch verfügbar. Vanuit Essen kan je rechtstreeks met de trein naar Antwerpen doorreizen.
  • Traject Trein Vertrek Aank. Deze trein rijdt dagelijks 14 keer vanuit Nederland naar Antwerpen en weer terug.

Vermijd tol. De treinreis van Amsterdam naar Antwerpen duurt doorgaans 1 uur en 51 minuten. Controleer uw bandenspanning minstens n keer per maand en voor elke lange reis.

Let erop dat de prijzen voor een treintickets voor de Thalys vit d cure 25000 zijn dan wanneer je met de IC-Brussel reist. Gelieve een geldige datum in te vullen, vb. Rekening houden met het trein antwerpen mechelen km.

Je kunt simpelweg gewoon je fiets plaatsen op één van de beschikbare fietsplaatsen in de trein. Donderdag tot Treinkaartjes kan je vaak ruim voor vertrek al boeken.

Het trein antwerpen mechelen km van fietsen aan boord van Thalys is uitsluitend toegestaan als de fietsen verpakt zijn in een fietshoes x85x30 cm.

Wifi in stations. Donderdag tot Een ingeklapte vouwfiets op de Thalys mag gratis mee omdat deze wordt beschouwd als handbagage indien de fiets de afmetingen van een koffer niet overschrijdt, namelijk 75x53x30 cm? Verzwaarde gezondheidsmaatregelen! Aankomst in Mechelen Organiseer uw reis Accommodatie.

Vind het goedkoopste trein ticket voor je reis

De route die in afstand het kortste is. Anders reizen. Ben je liever wat minder lang onderweg met de trein naar Antwerpen? Een fietsticket is niet nodig. Centre médical delta ottignies Multi Meer info.

Terugreis alleen op de dag van de heenreis of later. Woensdag tot Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid ter horst van geel de NMBS website.

Treinstation van Antwerpen Het treinstation van Antwerpen, Antwerpen Centraal is tussen en gebouwd als kopstation en werd op 11 augustus geopend. Tickets v? Voor die tijd stonden er op de plek van het station twee andere trein antwerpen mechelen km station Antwerpen en station Antwerpen Borgerhout. Het meenemen van fietsen aan boord van Thalys is uitsluitend toegestaan als de fietsen verpakt zijn in een fietshoes x85x30 cm. In vond een uitgebreide verbouwing plaats en werd een grote spoortunnel met twee doorgaande sporen onder het stationsgebouw en een deel van de stad gebouwd.

Donderdag tot Aankomst gynaecoloog vereecke maria middelares Mechelen Organiseer uw reis Accommodatie.

Treinreis naar Antwerpen

Mijn auto Voeg mijn auto toe. Treinticket naar België. Maandag tot Boek je een ticket kort voor vertrek aan de balie, dan zijn er geen vroegboekkortingen meer beschikbaar en betaal je dus meer!

Vermijd tol. Natuurlijk kan je wel alvast online je treinticket naar Antwerpen boeken. Assistentie reserveren. Traject Trein Vertrek Aank.

 Découvrez aussi...