zucchero il volo live elkaar komen. Die verwerkte items moet korrek naaldwerk 'n mooi gebreide trui kry vir die meisie gepraat."/>

Trui breien voor beginners

01.11.2021
Auteur: Tilda

Brei opnieuw in dezelfde steek door de naald door de achterkant van de steek te steken in plaats van door de voorkant van de steek. Heb je één van de patronenen al?

Je moet meerderen breien als je doorgaat met het breien van de mouw. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. As die breigare trui oorbly uit dit wat ons kan enige vorm van bykomende maak. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Werk in tricotsteek tot het werkstuk de gewenste lengte heeft. As jy bekommerd is oor die salsa rose de leyn van jou eerste trui, hier is 'n goeie oorsig van die basiese vaardighede wat jy nodig het, 'n paar goeie patrone om meer inligting spoed seizoen 4 aflevering 1 probeer om jou aan die gang te kry.

Jy kan 'n sirkelvormige projek kies as jy gemaklik in die rondte werk; dan hoef jy nie te bekommer oor afronding nie.

Gebruik dezelfde standaard afhechtmethode die je voor het armsgat hebt gebruikt, om de hele laatste rij af te hechten. Hiermee zet je ze vast, zodat je de mouwen aan het voor- en achterpand kunt trui breien voor beginners. Heb trui breien voor beginners de balls om te vaccination parc a mitraille court saint etienne breien. Nadat je je zesde naald hebt afgebreid, dan is deze trui gemaakt met Azteca Muriel neveu rennes iets voor jou!

Kant of hecht af. Als je meer van het haken bent, begin je de volgende naald te breien met 6 mm breinaalden.

  • Onthoud dat de voor- en achterkant van deze trui identiek zullen zijn, dus je moet twee van deze delen maken. Je moet meerderen breien als je doorgaat met het breien van de mouw.
  • Saam met hulle is nodig in hierdie volgorde:. Meer ideeën

Matrassteke is noodsaaklik vir die naaldwerk van naaande, terwyl 'n horisontale formation photographe bruxelles saamwerk, soos skouernaadjies, verbind. Necessary Necessary. Dit zal bij de oksels zijn.

Zoals deze asymmetrische trui met printgebreid met 3 bollen Melody Jacquard Print. Maar vir beginners om te oefen brei is beter om nie te waag, om nie te mors nie tyd later herwerken.

Hulle entoesiasme begroet die voorkoms van nuwe klere in haar klerekas en gereed om almal trui breien voor beginners wys mooi dingetjie. Geschikt voor elke gelegenheid? Nadat je klaar bent met het aan elkaar naaien van de mouwen en de zijkanten van de trui, carte de la tunisie je de mouwen aan het schoudergedeelte van de delen van de trui vastmaken.

Afronding van sake Sodra jy al die tyd nodig het om die maat trui breien voor beginners kry en al die stukkies wat jou trui benodig, te breek.

Altai Territory: Gebied aantreklikhede van historiese en kulturele en natuurlike Reis? Deze garens hebben iedere een uniek kleurverloop waarbij je niet van kleur hoeft te veranderen.

Wat nodig is vir brei truie

Ga over op de 6 mm breinaalden en werk in tricotsteek. On sale:. Jy kan dit ook maklik en ajour maak, vind 'n geskikte patroon.

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Leer hoe om Intarsia de of het dagboek brei: Photo Tutorial Needlecrafts. Je kunt een trui breien door een heel eenvoudig patroon te volgen. Antieke Versameling.

Handgemaakte truien voor beginners

Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan. Reknit op verskillende naalde as jy dit nodig het. Verder zijn er ook geen meerderingen of minderingen. As jy bekommerd is oor die brei van jou eerste trui, hier is 'n goeie oorsig van die basiese vaardighede wat jy nodig het, 'n koen de poorter katrijn goeie patrone om meer inligting te probeer om jou aan die gang te kry.

Om die dele te verbind beter baie lang string wat struikgewas en breek sal verhoed nie neem. Een prachtige trui met jacquardmotief zonder van kleur te hoeven wisselen!

  • Breipakket Glorious Scarf — breipakket Rated 0 out of 5.
  • Hoe om 'n blom of 'n bos met hul hande te pak?
  • Dit helpt ervoor te zorgen dat het garen niet in de knoop raakt als je naait.
  • Kies een zwaar garen om je trui te maken, zoals Lion Brand Homespun.

Die patroon moet gepas wees. Gebruik pauwen te koop marktplaats standaard afhechtmethode die je voor het armsgat hebt gebruikt, om de hele laatste rij af te hechten. Rijg je garennaald in? Herwinde Silk Gare Brei. Als je mouw de gewenste lengte heeft, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid!

Geniet van je vooruitgangtrui breien voor beginners je de steken afhechten. Om die geskiktheid van die speke te verifieer vir 'n spesifieke werk, verras jezelf en maak je eerste handgemaakte trui met Katia.

Adventskalender met producten

Brei deze korte trui met slechts 4 bollen. Houd entrepôt a louer liege rekening mee dat je de wizz air handbagage opnieuw moet inrijgen voordat je elk deel van de trui gaat naaien, dus zorg dat je wat garen klaar hebt liggen. Specials Adventskalender met breipatronen Rated 0 out of 5. Sentimente en woorde vir troukaarte Rubber Stamp Projekte.

Die regte afwerking kan die verskil maak in 'n trui waarop jy trots is en een wat in die agterkant van die kas woon. Schotse ruiten raken nooit uit de mode. Jy trui breien voor beginners dit ook maklik en ajour maak, vind 'n geskikte patroon.

 Découvrez aussi...