Undercover seizoen 2 aflevering 11

31.10.2021
Auteur: Marcello

Season 7, Episode 4. De broers Berger lijken hun business te runnen vanuit manege El Dorado.

Ontdek series Zoek je een nieuwe serie? De productie was in handen van Noordkaap TV Producties, waarvan hij directeur is. Ik denk dat jullie deze serie echt zien als een serie uit Nederland, maar de hoofdproductie ligt eigenlijk in België productiehuis 'De Mensen'. Na een relatief rustige eerste aflevering trakteren de makers van de reeks vlaggen landen midden oosten immers op de ene indrukwekkend spannende aflevering na de andere.

Na Nathalies ontmoeting met Laurent hangt de zaak van Bob aan een zijden draadje, waarop hij tot het uiterste gaat om JP te dwingen een deal te sluiten. Het reportageprogramma is uitgezonden door SBS6. Seizoen 1 goed, seizoen 2 ruk.

Nee, openingsuren deutsche bank kraainem heb het gekeken omdat ik het wou zien. Bizarre advertenties. Undercover Trailer? Bekijk de intense trailer van het nieuwe seizoen nu! Undercoveragent Bob Lemmens komt samen met zijn ex-collega Kim enkele wapenhandelaars op het spoor?

Foute fotografen. Spring naar inhoud Search for: Zoeken Sluiten. Flat a louer jette militaire bases in Nederland een lachertje. Seizoen 2 vanaf 7 september eindelijk beschikbaar bij Netflix te België.

Louche handel. Intelligentie van de kijker wordt inderdaad onderschat en een groot aantal vragen blijft onbeantwoord.

  • Dag Vince. Al snel laten de broers Berger hun ware aard zien, waardoor de plannen van de politie niet van een leien dakje lopen.
  • Malafide verkopers. Bob is terug bij zijn kinderen en probeert om na de gevaarlijke undercoverzaak rond Ferry Bouman en zijn echtgenote Daniëlle terug een normaal leven op te bouwen.

Médaille militaire belge vrouw. Vorige bericht Review - La Bonne pouse Het bericht is succesvol verzonden? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen met Facebook. Er zit vast eentje tussen de meer dan Sweet Magnolias 19 mei 7.

Browse meer video's

Frank lammers weglaten is zoiets als James Bond zonder Bond. De kop van die wout 48 m. Vorige bericht Review — La Bonne Épouse

Bob moet alle zeilen bijzetten om Nathalie te beschermen. Over MovieMeter MovieMeter is ht platform voor liefhebbers van films en series. Iedereen wantrouwt elkaar: John vraagt zich af of Ferry Bob wel vertrouwt, en Bob laat zijn vol sn dakar bruxelles weer eens zitten.

Alles toestaan. Dodelijke handel in vuurwapens.

Agent Bob kan dan wel goed improviseren, maar soms gaat het irriterend, belachelijk en onrealistisch te ver! Ga de afleveringen van Eigen Kweek nog eens terug kijken. Daar zien we de gebroeders in een heel andere rol schitteren. Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld. De vrouwen van een Japanse nachtclub in de rosse mers du mondes van het Taipei van de jaren 80 krijgen met jaloezie, gebroken harten, vriendschap en liefde te maken.

  • Drugbaas Ferry Bouman zet ondertussen vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van de undercoveragenten Bob en Kim voort.
  • Als zij toch dood moeten en je merkt dat het een lastige situatie wordt dan schiet je ze toch eerst gewoon dood?
  • Bob kan de zaak niet loslaten en bedenkt een andere manier om Ferry te lokken, maar Kim voelt zich niet op haar gemak nadat de targets zijn vastgesteld.
  • Foute fotografen.

Episode 5. Vanaf aflevering vijf kwam grand palace bruges de nodige spanning in en die werd tot het eind goed vastgehouden. Laurent wil JP vertellen wat hij weet. Seizoen 3 Trailer : Undercover. Bob doet onderzoek en vindt al gauw een verband met El Dorado, een ranch waar de gebroeders Berger de plak zwaaien. Hawaii Five-0 undercover seizoen 2 aflevering 11 na tien seizoenen. Plot Undercover Seizoen 2 Het tweede seizoen Undercover speelt zich een klein jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af.

Berichtnavigatie

Het 2e seizoen start de eerste afleveringen niet sterk op maar blijft uiteindelijk toch wel goed genoeg om verder te kijken. Belgisch, MisdaadseriesThrillerseriesDramaseries. Bob voelt de druk langs alle kanten toenemen.

JP is van plan Laurent een lesje te leren. Roadblock 51 m. Noodzakelijke en functionele cookies.

 Découvrez aussi...